MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Onno Hoes

juli 11, 2018

Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Henri Adolf Marie en Manna Josephina Theresia Lokkerbol-Kranendijk om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum......

KAAG - Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Henri Adolf Marie en Manna Josephina Theresia Lokkerbol-Kranendijk om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

De heer en mevrouw Lokkerbol, respectievelijk 90 en 88 jaar, hebben elkaar leren kennen op het werk. Hij was daar toen net begonnen aan een lange carrière die hem uiteindelijk bracht in de directie van een middelgrote assuurantiemakelaar. Zij stopte met werken toen ze zwanger was en heeft zich sindsdien met veel liefde en toewijding gestort op de opvoeding van de 4 kinderen.

juli 11, 2018

Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Gerrit en Alida Petronella Speelman-Sluis om hen te feliciteren met hun 70-jarig huwelijksjubileum.....

BADHOEVEDORP - Op zondag 15 juli bezoekt burgemeester Onno Hoes het echtpaar Gerrit en Alida Petronella Speelman-Sluis om hen te feliciteren met hun 70-jarig huwelijksjubileum.

Gerrit en Alida Speelman leerden elkaar kennen op het bruggetje in het Groenedaalsebos. De mooie jurk van mevrouw maakte indruk op meneer.
Alida woonde aan de Fortweg en Gerrit in Nieuw-Vennep. Zes jaar lang fietste hij iedere zondag en woensdag heen en weer om haar te bezoeken. Na samen bij een broer te hebben ingewoond, verhuisde het paar naar Badhoevedorp.

april 19, 2018

Aftredend voorzitter Andries Stokvis ontving woensdag, tijdens de jaarvergadering van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer-Zuid, de gemeentelijke erespeld.....

NIEUW-VENNEP - Aftredend voorzitter Andries Stokvis ontving woensdag, tijdens de jaarvergadering van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer-Zuid, uit handen van burgemeester Onno Hoes de gemeentelijke erespeld.

april 12, 2018

Julia Pieters uit Hoofddorp is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlemmermeer.....

HOOFDDORP - Julia Pieters uit Hoofddorp is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlemmermeer. Woensdag kreeg de groep 7-leerlinge van basisschool Klavertje Vier in de wijk Floriande de officiële ambtsketen omgehangen door burgemeester Onno Hoes.

De 10-jarige Julia werd door een jury van gemeenteraadsleden gekozen uit vier kandidaten. Zij presenteerden zichzelf in de raadszaal van het Hoofddorpse raadhuis aan de kindergemeenteraad, die dit jaar bestaat uit leerlingen van de basisscholen Klavertje Vier en Bikube in Bornholm.

maart 1, 2018

Locatie en programma voor de huldiging van Olympisch Kampioen Esmee Visser zijn bekendgemaakt.....

BEINSDORP - De locatie en het programma voor de huldiging van Olympisch Kampioen Esmee Visser op zaterdag 3 maart zijn bekendgemaakt.

’s Middags vanaf half 4 klinkt de feestmuziek vanaf het podium op het parkeerterrein Proeflokaal Bregje aan de Rietkraag 2 in Beinsdorp.

Om 4 uur komt Esmee aan bij het podium, waar zij wordt ontvangen door spreekstalmeester Jan Schrama.

Om 5 over 4 spreekt burgemeester Onno Hoes de kampioene toe en huldigt haar namens het gemeentebestuur van Haarlemmermeer.

november 16, 2017

Onno Hoes wordt waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer. Dat heeft de gemeente donderdag bekend gemaakt......

Onno Hoes wordt waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer. Dat heeft de gemeente donderdag bekend gemaakt.

In goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Haarlemmermeer heeft commissaris van de Koning, Johan Remkes, met ingang van 28 november 2017 Onno Hoes (56) benoemd.

De huidige burgemeester Theo Weterings wordt per 28 november burgemeester van Tilburg.