MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Omlegging A9

juli 10, 2018

Nadat op 4 juli de PA Verkuijllaan in Badhoevedorp weer is opengegaan voor verkeer is gisteren begonnen met de sloop van het Sloterweg viaduct......

De sloop van de viaducten in Badhoevedorp loopt voorspoedig.

Nadat op 4 juli de PA Verkuijllaan in Badhoevedorp weer is opengegaan voor verkeer is gisteren begonnen met de sloop van het Sloterweg viaduct.

De onderdoorgang is afgezet voor alle verkeer, wat een omleiding krijgt via de Kamerlingh Onneslaan.

Het bestemmingsverkeer kan gebruik maken van de PA Verkuijllaan en Kamerlingh Onneslaan.

De werkzaamheden duren vijf weken, waarbij de aannemer rekening houdt met omwonenden.

maart 7, 2018

Na half maart worden de viaducten onder de oude A9 in Badhoevedorp gesloopt. Als eerste het viaduct aan de Plesmanlaan. De sloop van een viaduct duurt ongeveer 5 weken.....

Na half maart worden de viaducten onder de oude A9 in Badhoevedorp gesloopt. Als eerste het viaduct aan de Plesmanlaan. De sloop van een viaduct duurt ongeveer 5 weken.

De planning van de sloop hangt samen met de vraag naar grondstoffen. Het zand wordt bijvoorbeeld weer bij andere bouwprojecten gebruikt.

Ook een deel van het asfalt wordt direct hergebruikt. Rijkswaterstaat informeert de omwonenden ruim voordat de werkzaamheden beginnen.

februari 9, 2017

Maandag 10 april om 05.00 uur gaat ook de A9 richting Haarlem open.....

BADHOEVEDORP - Maandag 10 april om 05.00 uur gaat ook de A9 richting Haarlem open. Vrijdagavond 8 april wordt het oude tracé al afgesloten zodat de aannemer het hele weekeinde de tijd heeft om de laatste aansluitingen te maken. Er komen slimme omleidingen. Direct nadat de oude A9 definitief buiten gebruik is gesteld wordt begonnen met de sloop van de weg. De aannemer heeft tot maart 2019 de tijd om alles op te ruimen. Uiteindelijk blijft er alleen een strook ingezaaid met gras over. De gemeente gaat de grond herontwikkelen om het dorp weer tot één geheel te maken.

oktober 26, 2016

Vanavond houdt de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp om 20.00 uur een openbare bijeenkomst in het dorpshuis in Badhoevedorp......

BADHOEVEDORP - Vanavond houdt de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp om 20.00 uur een openbare bijeenkomst in het dorpshuis in Badhoevedorp.

Onderwerpen bij deze bijeenkomst zijn de nieuwe A9 en de zogenaamde Groene A9 als tijdelijke invulling van de straks gesloopte snelweg.

Ook praat de dorpsraad de aanwezigen bij over de stand van zaken omtrent het toekomstige centrum van Badhoevedorp.

Verder zijn vertegenwoordigers van Rijkswaterstaat aanwezig om een toelichting te geven op openstelling van de omgelegde A9 en de sloop van de huidige snelweg.

juli 24, 2015

In de periode van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 9 oktober wordt de Hoofdweg Westzijde in Lijnden volledig afgesloten voor alle verkeer.....

LIJNDEN – In de periode van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 9 oktober wordt de Hoofdweg Westzijde in Lijnden volledig afgesloten voor alle verkeer.

Dit betreft het gedeelte van de weg tussen het bestaande viaduct en het huisnummer 113A.

In deze periode zal worden gebouwd aan een middensteunpunt voor het nieuwe viaduct over de Hoofdvaart.

Dit viaduct maakt onderdeel uit van de wegomlegging van de A9 bij Badhoevedorp