MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Fedor Veltman.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 3, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

april 21, 2018

Zaterdag 28 april wordt in Hoofddorp een lentemarkt gehouden op de gehele Marktlaan en het Dick Tromplein.....

HOOFDDORP - Zaterdag 28 april wordt een lentemarkt gehouden op de gehele Marktlaan en het Dick Tromplein.

Opvallend is het aantal trendy deelnemers, waaronder kraamhouders met delicatessen, enkele foodtrucks en marktlieden uit het hele land met speciale koopjes.

Op deze laatste zaterdag van april bestaat het programma ook uit een aantal kinderactiviteiten zoals petten versieren, zandtekeningen maken, schminken, de zweefmolen en de bungee jump.

De lentemarkt is open van ’s morgens 10 tot 5 uur in de middag.
 

april 21, 2018

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren Duycker, Pier K en Amstelring Dagbesteding een cultuurprogramma voor ouderen.....

HOOFDDORP - Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren Duycker, Pier K en Amstelring Dagbesteding een cultuurprogramma voor ouderen: het Nostalgisch Cultuurcafé in het Duyckercafé.

Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert.
Op woensdag 2 mei staat het Nostalgisch Cultuurcafé in het teken van Ierland. Op deze middag speelt de Ierse band Aodhan.

Entree is altijd gratis; vooraf aanmelden is niet nodig.

april 21, 2018

Na De Sociëteit in Nieuw-Vennep heeft sinds begin dit jaar ook Hoofddorp er twee: in De Boerderij in Pax en in De Nieuwe Silo in Graan voor Visch.....

HOOFDDORP - Na De Sociëteit in Nieuw-Vennep heeft sinds begin dit jaar ook Hoofddorp er twee: in De Boerderij in Pax en in De Nieuwe Silo in Graan voor Visch.
Woensdag 25 april opent wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen deze laatste twee officieel en symbolisch tijdens een bijeenkomst in De Nieuwe Silo.

april 20, 2018

Op zondag 22 april wordt in Poppodium Duycker in Hoofddorp De Grote Auditiedag gehouden.....

HOOFDDORP - Op zondag 22 april wordt in Poppodium Duycker De Grote Auditiedag gehouden.
Op De Grote Auditiedag volgt de deelnemer, samen met andere talenten, workshops onder begeleiding van professionele docenten op het gebied van dans, theater, freestyle en muziek.
Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om zijn of haar skills te presenteren.
Aan het eind van de dag wordt een aantal deelnemers geselecteerd om deel te nemen aan Bootcamp 7.0 én bekendgemaakt wie naar de Bootcamp in Amerika mogen.

april 20, 2018

Donderdagavond 26 april draait de film “Stranger in paradise” in de filmzaal van de openbare bibliotheek in Hoofddorp-Centrum.....

HOOFDDORP - Donderdagavond 26 april draait de film “Stranger in paradise” in de filmzaal van de openbare bibliotheek in Hoofddorp-Centrum.

‘Stranger in paradise’ is een film over hoe Europeanen en vluchtelingen tegen elkaar aankijken en hoe macht daarin een rol speelt.
Regisseur Guido Hendrikx is aanwezig om zijn film in te leiden en voor een nagesprek. Hendrikx zegt met zijn film zijn creativiteit te hebben ingezet om de werkelijkheid keihard bij de kijker binnen te laten komen.

april 20, 2018

Zaterdag 28 april 2018 wordt in Nieuw-Vennep het nieuwe Pop-Up transportmuseum geopend.....

NIEUW-VENNEP - Zaterdag 28 april 2018 wordt in Nieuw-Vennep het nieuwe Pop-Up transportmuseum geopend.
Het museum vertelt het verhaal over de ontwikkeling van het transport in Nederland.

april 20, 2018

In 2016 kwam de eerste Dorpsgids Badhoevedorp, Boesingheliede, Lijnden en Nieuwemeer uit.....

BADHOEVEDORP - In 2016 kwam de eerste Dorpsgids Badhoevedorp, Boesingheliede, Lijnden en Nieuwemeer uit. Inmiddels ligt de derde editie alweer bijna in de brievenbussen.
Maandagavond 23 april neemt burgemeester Onno Hoes in Dorpshuis Badhoevedorp het eerste exemplaar in ontvangst. Maar eerst reikt hij de prijzen uit voor de beste foto’s uit de wedstrijd onder de inwoners van de vier dorpen en kernen. De 3 beste foto’s krijgen een speciale plaats in de Dorpsgids.

april 20, 2018

De Vervoerregio Amsterdam reserveert ruim 3,1 miljoen euro voor de nieuwe Sloterbrug over de Ringvaart tussen Sloten en Badhoevedorp.....

AMSTERDAM/BADHOEVEDORP - De Vervoerregio Amsterdam reserveert ruim 3,1 miljoen euro voor de nieuwe Sloterbrug over de Ringvaart tussen Sloten en Badhoevedorp.

Na de zomer wordt met de voorbereiding van het vervangen van de huidige brug begonnen. De nieuwe kan in 2021 klaar zijn.

april 20, 2018

Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef.

De scooterrijder reed over het fietspad in de richting van de Reina Prinsen Geerlingsdreef, toen hij ter hoogte van Markenburg werd aangetikt door een personenwagen die het fietspad wilde kruisen. De man raakte hierdoor ook nog een verkeersbord en kwam hard ten val.

Het slachtoffer is na de nodige zorg ter plaatse, overgebracht naar het ziekenhuis.
 

april 20, 2018

Medewerkers van grondafhandelaars Aviapartner, Menzies en Swissport zijn vrijdaqochtend begonnen met de eerste stiptheidsacties op Schiphol.....

SCHIPHOL - Medewerkers van grondafhandelaars Aviapartner, Menzies en Swissport zijn vrijdaqochtend begonnen met de eerste stiptheidsacties op de nationale luchthaven. Het personeel klaagt onder meer over een te hoge werkdruk en achterlopende loonontwikkeling.
Eerder leidden de bezwaren al tot korte werkonderbrekingen.

april 20, 2018

Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.
Het ongeval gebeurde op de kruising Hoofdweg met de op- en afritten van de Weg om de Noord. Op deze kruising kwamen twee personenwagens met elkaar in botsing.

Twee personen raakten gewond. Eén persoon moest worden overgebracht naar het ziekenhuis; bij de ander volstond behandeling ter plaatse.

Beide voertuigen zijn weggesleept door de bergingsdienst.
Een deel van de Hoofdweg was tijdelijk afgesloten.
 

april 20, 2018

De landelijke daling van de werkloosheid heeft in maart verder doorgezet.....

HAARLEMMERMEER - De landelijke daling van de werkloosheid heeft in maart verder doorgezet.
In de derde maand van het jaar waren er 357.000 werklozen, oftewel 3,9 procent van de beroepsbevolking.
Een maand eerder bedroeg het werkloosheidspercentage volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek nog 4,1 procent.

april 19, 2018

Vrijdag 20 april opent de Sportinstuif Overbos in gymzaal De Schulp aan het Liesbos 140 in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Vrijdag 20 april opent de Sportinstuif Overbos in gymzaal De Schulp aan het Liesbos 140.
De sportinstuif, die tot en met 20 juli doorgaat, is elke vrijdagmiddag van 3 uur tot half 5.

De sportinstuif in Overbos, die toegankelijk is voor kinderen van 6 tot 12 jaar, is gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig,

Allerlei sporten en spelletjes komen voorbij, van trefbal tot verstoppertje spelen. Gemakkelijk zittende kleding en zaalschoenen worden aanbevolen.

april 19, 2018

Aftredend voorzitter Andries Stokvis ontving woensdag, tijdens de jaarvergadering van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer-Zuid, de gemeentelijke erespeld.....

NIEUW-VENNEP - Aftredend voorzitter Andries Stokvis ontving woensdag, tijdens de jaarvergadering van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer-Zuid, uit handen van burgemeester Onno Hoes de gemeentelijke erespeld.

april 19, 2018

De onafhankelijke Commissie MER heeft geoordeeld dat de milieueffectrapportage over de uitbreiding van Lelystad Airport voldoet.....

LELYSTAD/SCHIPHOL  -  De onafhankelijke Commissie MER heeft geoordeeld dat de milieueffectrapportage over de uitbreiding van Lelystad Airport voldoet.

april 19, 2018

Wethouder Marjolein Steffens-Van de Water heeft woensdagmiddag op kantorenpark Beukenhorst-West een tijdelijke gedichtenroute geopend.....

HOOFDDORP  -  Wethouder Marjolein Steffens-Van de Water heeft woensdagmiddag op kantorenpark Beukenhorst-West een tijdelijke gedichtenroute geopend.

Op tal van plaatsen zijn op het trottoir gedichten te lezen die zijn gemaakt door kinderen die afgelopen zomervakantie meededen aan het project IJmuiden aan Zee dat in de Fruittuinen werd gehouden.
De 10- en 11-jarigen werden uitgedaagd om hun gedachten in letters te vangen.

april 19, 2018

De Christen-Democratische Volkspartij CDVP heeft Anneke van der Helm-Chandinsingh tot lijsttrekker gekozen........

De Christen-Democratische Volkspartij CDVP heeft Anneke van der Helm-Chandinsingh tot lijsttrekker gekozen. Volgens de ledenvergadering weet Van der Helm de partijstandpunten goed uit te dragen. Zij is de enige vertegenwoordigster voor de CDVP in de gemeenteraad.

Bron: Haarlems Dagblad

april 19, 2018

De leerlingen van de christelijke bassisschool Vesterhavet in Hoofddorp fietsen en lopen tot en met vrijdag 20 april een record aantal kilometers.....

HOOFDDORP - De leerlingen van de christelijke bassisschool Vesterhavet fietsen en lopen tot en met vrijdag 20 april een record aantal kilometers. Zij doen dat om geld in te zamelen voor de Alpe d’HuZes actie van KWF Kankerbestrijding. Afgelopen maandag zijn zij met hun actie gestart.

april 19, 2018

Leerlingen en ouders van basisschool Vesterhavet in Hoofddorp fietsen en lopen deze week een record aantal kilometers om geld in te zamelen voor de Alpe d’HuZes actie van KWF kankerbestrijding...........

Leerlingen en ouders van basisschool Vesterhavet in Hoofddorp fietsen en lopen deze week een record aantal kilometers om geld in te zamelen voor de Alpe d’HuZes actie van KWF kankerbestrijding. Ze houden twee hometrainers en een loopband die staan opgesteld in de school continue in beweging. Het ingezamelde geld gaat naar het team Femme&Fierce, waar een aantal ouders van Vesterhavet in zit. Zij gaan in juni in Frankrijk de Alpe d’Huez beklimmen.Het eindbedrag van de actie wordt vrijdagmiddag om drie uur bekendgemaakt.

april 19, 2018

Wethouder sport Adam Elzakalai geeft zondag het startschot voor de family run van MudMasters......

Wethouder sport Adam Elzakalai geeft zondag het startschot voor de family run van MudMasters. Dit is een 3 kilometerloop waaraan ouders samen met hun kinderen kunnen deelnemen. Na het startschot loopt de wethouder samen met zijn oudste zoontje het parcours. Zij vertrekken om half elf vanaf Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.