MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Fedor Veltman.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 3, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

december 30, 2018

Henk van der Eem presenteert vanmiddag tussen 12 en 1 uur “MeerMagazine”. Vandaag Marja Ruigrok. Zij is kandidaat wethouder voor de VVD in het nieuwe college van B&W in H’meer. Daarna ons traditioneel interview aan het eind van het jaar met de burgemeester van Haarlemmermeer……

Henk van der Eem presenteert vanmiddag tussen 12 en 1 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.

In het eerste deel van de uitzending is te gast Marja Ruigrok. Zij is kandidaat wethouder voor de VVD in het nieuwe college van B&W in Haarlemmermeer.
We gaan kennismaken met haar en praten over de overstap van de politiek in Amsterdam naar de politiek in Haarlemmermeer.
Marja Ruigrok krijgt Economie & Innovatie, Verkeer & Vervoer en Cultuur in haar portefeuille.

december 29, 2018

Op de Rijkerstreek op Schiphol zijn donderdagavond 27 december een personenauto en een personenbusje met elkaar in botsing gekomen......

Op de Rijkerstreek op Schiphol zijn donderdagavond 27 december een personenauto en een personenbusje met elkaar in botsing gekomen.

De ambulancedienst heeft meerdere personen ter plekke nagekeken.

De verkeersongevallenanalyse van de Koninklijke Marechaussee doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Tijdens de afhandeling van het incident was de weg gedurende langere tijd gedeeltelijk en tijdelijk ook helemaal gestremd geweest.

 

december 27, 2018

Bij een juwelier aan het Lorentzplein in Badhoevedorp is rond 10 over 4 in de nacht van dinsdag op woensdag een ramkraak gepleegd. De daders zijn vermoedelijk op een scooter of scooters weggereden.....

Bij een juwelier aan het Lorentzplein in Badhoevedorp is rond 10 over 4 in de nacht van dinsdag op woensdag een ramkraak gepleegd.

De daders zijn vermoedelijk op een scooter of scooters weggereden.

Voorpui en het rolluik van de juwelierszaak hebben forse schade opgelopen en voor het pand stond een witte Renault Clio.

De politie is direct op zoek gegaan naar de daders, die er vermoedelijk met een onbekende buit vandoor zijn gegaan.

De witte Renault is weggesleept en wordt onder andere onderzocht op sporen.

december 24, 2018

Klik op de foto in dit bericht om de complete kerst en Nieuwjaars programmering van MeerRadio te zien……

De Kerst- & Nieuwjaars Programmering Van MeerRadio 2018/2019

december 22, 2018

Praktijkschool De Linie in Hoofddorp heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2018 van het Voedingscentrum gekregen.............

Praktijkschool De Linie in Hoofddorp heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2018 van het Voedingscentrum gekregen.
Hiermee laat de school zien dat de kantine gezond is ingericht. De Linie heeft hard gewerkt om de kantine een gezondere uitstraling en een gezonder aanbod te geven.
Het oog van leerlingen valt meteen op de keuze in gezonde broodjes, groente en fruit. En er is altijd water beschikbaar, in de vorm van een watertappunt in de aula.

december 22, 2018

Mats Hoogland, leerling van Dé JeugdTheaterSchool (JTS) Haarlemmermeer heeft de Amateur Musical Award 2018 (AMA) gewonnen...........

Mats Hoogland, leerling van Dé JeugdTheaterSchool (JTS) Haarlemmermeer heeft de Amateur Musical Award 2018 (AMA) gewonnen in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol’.
Die kreeg hij voor zijn vertolking van Sjaak in de musical ‘Into the Woods’ van Pier K. Afgelopen maandag 10 december was het grote spektakel voor het eerst live te volgen bij RTV Rijnmond.

december 22, 2018

Onlangs is NMCX Centrum voor Duurzaamheid verhuisd naar de gymzaal aan de Prins Hendriklaan in Hoofddorp.........

Onlangs is NMCX Centrum voor Duurzaamheid verhuisd naar de gymzaal aan de Prins Hendriklaan in Hoofddorp. Sindsdien is er hard gewerkt om de zaal in te richten als een groene, comfortabele en circulaire werkplek. Er is onder begeleiding van Dura Vermeer onder meer een entresol gebouwd die verwarmd wordt door infrarood panelen en alle verlichting is vervangen voor LED-verlichting van de Lichthoeve. Afgelopen woensdag konden de omwonenden kennismaken met hun nieuwe buur.

december 22, 2018

Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 in het Fort bij Aalsmeer introduceert met ingang van 1 januari 2019 ruimere openingstijden........

Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 in het Fort bij Aalsmeer introduceert met ingang van 1 januari 2019 ruimere openingstijden.
Naast de gebruikelijke openingstijden elke zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur is het museum volgend jaar ook elke woensdag van 13:00 tot 16:00 uur geopend.
Wel wordt er op de woensdagen in het museum gewerkt aan het verbeteren van de expositie en wordt er onderhoud gepleegd.

december 21, 2018

Donderdagavond omstreeks kwart voor 10 is ter hoogte van het Novotel hotel in Hoofddorp een auto te water geraakt.........

Donderdagavond omstreeks kwart voor 10 is ter hoogte van het Novotel hotel in Hoofddorp een auto te water geraakt. 

De auto is in een bocht door een onbekende reden rechtdoor gegaan. Via een boom kwam het voertuig half in het water tot stilstand.
Gezien de ernst van de melding werden de hulpdiensten in groten getale opgeroepen, maar al vrij snel konden de brandweerauto's worden geannuleerd.
Eén persoon is in de ambulance gecontroleerd. Een bergingsdienst heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd.

december 21, 2018

CDA Haarlemmermeer heeft het College van B&W schriftelijke vragen gesteld over werkzaamheden binnen het plangebied van de toekomstige wijk Cruquius Wickevoort.........

CDA Haarlemmermeer heeft het College van B&W schriftelijke vragen gesteld over werkzaamheden binnen het plangebied van de toekomstige wijk Cruquius Wickevoort. Het betreft grond- en kapwerkzaamheden die waarschijnlijk bedoeld zijn als voorbereiding voor de woningbouw, maar waar nog geen  vergunning voor verleend is.

december 21, 2018

Namens de onderhandelende fracties meldt formateur Henk Kuipers verheugd dat de vorming van de nieuwe coalitie in Haarlemmermeer is afgerond......

Namens de onderhandelende fracties meldt formateur Henk Kuipers verheugd dat de vorming van de nieuwe coalitie in Haarlemmermeer is afgerond.

“De gesprekken zijn constructief en in een positieve sfeer verlopen, waardoor binnen relatief korte tijd tot een afgewogen resultaat is gekomen, waar partijen trots op zijn.”.

december 21, 2018

De gemeenten Heemstede, Bloemendaal en Noordwijk zijn uit de stuurgroep Duinpolderweg gezet.......

De gemeenten Heemstede, Bloemendaal en Noordwijk zijn uit de stuurgroep Duinpolderweg gezet omdat ze niet meebetalen aan de weg en omdat hij niet over hun grond gaat lopen. Wethouder Nicole Mulder (GL) van Heemstede bevestigde dit tijdens de raadsvergadering naar aanleiding van vragen van Eveline Stam (VVD). Mulder vertelde dat het onvrijwillige vertrek uit de stuurgroep de wens was van de gemeenten die wél betalen en de weg door hun gebied krijgen.

december 21, 2018

Aanstaande zaterdag 22 december is in de kleine zaal van Schouwburg De Meerse aan het Raadhuisplein in Hoofddorp de voorstelling ‘Een magische kerst met Op Sterk Water’ te zien.....

Aanstaande zaterdag 22 december is in de kleine zaal van Schouwburg De Meerse aan het Raadhuisplein in Hoofddorp de voorstelling ‘Een magische kerst met Op Sterk Water’ te zien.

Deze show staat geheel in het teken van Kerst, ‘the most wonderful time of the year’.

Cabaretgroep Op Sterk Water geeft iedereen een kijkje aan het meest gênante kerstdiner tot aan de allernieuwste kersthit.

december 21, 2018

Net als eerdere jaren organiseert wijkraad Overbos ook deze keer de Kerstboominzameling 2019......

Net als eerdere jaren organiseert wijkraad Overbos ook deze keer de Kerstboominzameling 2019.

Op zaterdag 12 januari kunnen kinderen tot 14 jaar tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags de door hen verzamelde bomen inleveren bij wijkgebouw De Boskern, Liesbos 24 in Hoofddorp.

Per ingeleverde boom krijgt een kind een lot. De trekking van de lootjes en de prijsuitreiking zijn om 4 uur gepland in De Boskern.

december 21, 2018

Zaterdag 22 december kunnen kinderen vanaf 3 uur bij Jeugdland Hoofddorp lasergamen......

Zaterdag 22 december kunnen kinderen vanaf 3 uur bij Jeugdland Hoofddorp lasergamen.

Onder begeleiding kunnen de kinderen leren hoe ze moeten omgaan met de lasergame uitrusting van Jeugdland.

Als ze dit geleerd hebben, kunnen ze wedstrijden met elkaar spelen. Voor deze wedstrijden zijn er vlaggen en kleuren aanwezig om het zo uitgebreid mogelijk te maken.

De leeftijdscategorie is 6 jaar en ouder.

Meer informatie op www.jeugdland.net.
 

december 21, 2018

Tijdens de laatste raadsvergadering van de oude gemeente Haarlemmermeer nam burgemeester Onno Hoes afscheid van alle raadsleden.......

Tijdens de laatste raadsvergadering van de oude gemeente Haarlemmermeer nam burgemeester Onno Hoes afscheid van alle raadsleden.

Onder hen waren raadsleden die niet terugkeren in de raad van de nieuwe fusiegemeente Haarlemmermeer.

De scheidende raadsleden Arie Noomen, Els Berk, Rob Koster, Chris Vonk, Steffe Bak en Denise Abbas werden met een lintje benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau op grond van de duur, de uitstraling en de betekenis van hun raadslidmaatschap.

december 21, 2018

De olieprijzen op Schiphol zijn gedaald naar het laagste niveau in zestien maanden. .....

De olieprijzen op Schiphol zijn gedaald naar het laagste niveau in zestien maanden. 

Een vat WTI-olie kost nu bijvoorbeeld 46 dollar en Brent-olie 56 dollar. Dat is een prijsdaling van ongeveer 40 procent ten opzichte van begin oktober.

Door deze lagere olieprijzen zakt ook de prijs van kerosine, dit is gunstig voor de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Mogelijk gaat de prijs van olie binnenkort weer omhoog. Het oliekartel OPEC en Rusland hebben aangekondigd de productie vanaf januari met 1,2 miljoen vaten per dag te verminderen.
 

december 21, 2018

De Top 2000 van NPO Radio 2 wordt steeds populairder, zo ook in Lisserbroek en Rijsenhout......

De Top 2000 van NPO Radio 2 wordt steeds populairder, zo ook in Lisserbroek en Rijsenhout.

Dit jaar is er bij VV Kagia in Lisserbroek opnieuw een Top 2000 Café. Belangstellenden zijn zaterdag 29 december vanaf 4 uur welkom in de kantine van de voetbalclub.

Die avond zal onder andere om 7 uur de Lisserbroekse Top 2000-quiz zijn en uiteraard zijn de bar en de keuken geopend voor een hapje en een drankje.

Opgeven kan door een mail te sturen naar denniskattenberg@gmail.com.

december 20, 2018

Woensdagavond 19 december is er rond kwart over 7 een auto spontaan in de brand gevlogen in Hoofddorp......

Woensdagavond 19 december is er rond kwart over 7 een auto spontaan in de brand gevlogen in Hoofddorp.

De auto was net gestart bij het Sportcomplex Koning Willem Alexander toen hij bij het wegrijden in brand vloog.

De brandweer heeft het vuur kunnen blussen maar kon niet voorkomen dat er flinke schade aan de auto is ontstaan.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Wat de oorzaak was van het ontstaan van de brand, is niet duidelijk.