MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerHollands | 15:00 - 16:00
Share |

Content about Netbeheerder Tennet

april 9, 2018

Netbeheerder Tennet is wel degelijk op de hoogte van de zorgen onder inwoners van Rijsenhout over de komst van een megagroot transformatorstation in het dorp, direct naast de voetbalvelden van SCW......

Netbeheerder Tennet is wel degelijk op de hoogte van de zorgen onder inwoners van Rijsenhout over de komst van een megagroot transformatorstation in het dorp, direct naast de voetbalvelden van SCW.

Dat zegt wethouder Adam Elzakalai in antwoorden op vragen van de gemeenteraad.

Volgens Elzakalai staat het onderwerp wel degelijk op de gespreksagenda. Het Haarlems Dagblad bracht eerder berichten naar buiten waarin de dorpsbewoners stelden na overleg met Tennet begrepen te hebben, dat daar niets van zorgen bekend was.

maart 27, 2018

Afgelopen vrijdagmorgen is bij de Ringvaart in Abbenes de langste wintrackmast van 80 meter geplaatst voor de nieuwe 380 kV hoogspanningsverbinding....

ABBENES - Afgelopen vrijdagmorgen is bij de Ringvaart in Abbenes de langste wintrackmast van 80 meter geplaatst voor de nieuwe 380 kV hoogspanningsverbinding.

Deze mast weegt 70 ton en bestaat uit drie delen. Bij de Ringvaart zijn de masten extra hoog om de scheepvaart een veilige doorvaarhoogte te garanderen.

De hoogspanningsverbinding komt tussen Beverwijk en Bleiswijk en is met een lengte van 65 kilometer het grootste project van TenneT in Nederland op land.

februari 20, 2018

TenneT is vorige week maandag gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe 380 kV hoogspanningsverbinding.......

TenneT is vorige week maandag gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe 380 kV hoogspanningsverbinding.

Onderdeel van het project is het afbreken van de bestaande 150 kV hoogspanningsverbinding die loopt tussen het hoogspanningsstation Vijfhuizen en Lisserbroek.

Er worden in de aanloop naar het broedseizoen maatregelen genomen, zodat broedende vogels zich niet gaan nestelen en verstoord worden in het werkgebied.

Het fiets- en voetgangerspad parallel aan de Driemerenweg is om veiligheidsredenen voor een jaar afgesloten.

maart 6, 2017

Vandaag (6 maart) rijdt er geen vrachtverkeer van en naar de bouwplaats van de 360kV-hoogspanningsleiding op de Spieringweg in Zwaanshoek..... 

ZWAANSHOEK – Vandaag rijdt er geen vrachtverkeer van en naar de bouwplaats van de 360kV-hoogspanningsleiding op de Spieringweg in Zwaanshoek.

Netbeheerder Tennet wil eerst meer weten over de oorzaak van het dodelijke ongeval op de weg bij Zwaanshoek van afgelopen vrijdag.

Bij dit ongeval overleed een 80-jarige fietser uit Cruquius door een aanrijding met een kiepwagen.

Het bedrijf gaat maandag in overleg met politie, aannemer en gemeente Haarlemmermeer over de oorzaak van het ongeluk.

Wanneer de werkzaamheden verder gaan is nog onduidelijk.