MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerNL | 16:00 - 17:00
Share |

Content about Mud Masters

april 7, 2018

De organisatie van Mud Masters voelt zich in verlegenheid gebracht door de rechtszaak die de Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland heeft aangespannen tegen de modderloop op 21 en 22 april in "De Groene Weelde" en het "Haarlemmermeerse Bos"......

De organisatie van Mud Masters voelt zich in verlegenheid gebracht door de rechtszaak die de Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland heeft aangespannen tegen de modderloop op 21 en 22 april in "De Groene Weelde" en het "Haarlemmermeerse Bos".

De vogelwerkgroep sleept de Regionale Uitvoeringsdienst van de Provincie Noord-Holland voor de rechter, omdat een ecologisch adviesbureau ‘prutswerk’ zou hebben geleverd, waardoor het evenement in het vogelbroedseizoen toegestaan werd.

februari 26, 2018

De fractie van de PVDA in Haarlemmermeer heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over de jaarlijks terugkerende modderloop Mud Masters.....

De fractie van de PvdA in Haarlemmermeer heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over de jaarlijks terugkerende modderloop Mud Masters in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp.

De Mud Masters vinden dit jaar plaats op 21 en 22 april, precies tijdens het broedseizoen van vogels.

Bij de Mud Masters vorig jaar zei wethouder Elzakalai maatregelen te nemen om broedende vogels niet te verstoren. De partij wil weten welke maatregelen dat waren.
 

april 19, 2017

De Mud Masters zullen het komend weekend bij Vijfhuizen plaatsvinden, maar in tegenstelling tot andere jaren valt het sportevenement nu precies in het broedseizoen.......

VIJFHUIZEN – De PvdA-Haarlemmermeer pleit voor een andere periode voor het Mud Mastersevenement in Haarlemmermeer.

De Mud Masters zullen het komend weekend bij Vijfhuizen plaatsvinden, maar in tegenstelling tot andere jaren valt het sportevenement nu precies in het broedseizoen.

Net zoals Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland en Natuureducatie en Duurzaamheid Zuid-Kennemerland wil de PvdA dat de gemeente Haarlemmermeer de Mud Masters alleen nog maar een vergunning buiten het broedseizoen gaat verlenen.