MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerHollands | 15:00 - 16:00
Share |

Content about Meer voor Elkaar

april 4, 2017

Voor het twaalfde bezoek van de Meer voor Elkaar-toer komt wethouder Tom Horn op woensdag 5 april naar buurthuis ’t Rietland in Badhoevedorp.....

BADHOEVEDORP – Voor het twaalfde bezoek van de Meer voor Elkaar-toer komt wethouder Tom Horn op woensdag 5 april naar buurthuis ’t Rietland in Badhoevedorp.

De wethouder komt langs om zijn waardering over te brengen aan de maaltijdvoorziening van het buurthuis die onder de naam ‘Smulmaatjes’ verder gaat.

Een andere aanleiding voor het bezoek is dat Maatvast de verbouwingen van verschillende locaties heeft afgerond, die begonnen en eindigen in het ‘t Rietland.

november 5, 2013

Burgemeester Theo Weterings nodigt 5 november inwoners van het midden van Haarlemmermeer uit voor een bijeenkomst in het raadhuis met het thema ‘Meer voor elkaar’......

HAARLEMMERMEER - Burgemeester Theo Weterings nodigt 5 november inwoners van het midden van Haarlemmermeer uit voor een bijeenkomst in het raadhuis met het thema ‘Meer voor elkaar’.
Dit is ook de titel van een ontwerpnota van het college.
De aanleiding voor de nota en de bijeenkomsten is, dat de gemeente verantwoordelijk wordt voor nieuwe taken, zoals de volledige jeugdzorg, begeleiding van zorgvragers, de persoonlijke verzorging uit de AWBZ en de nieuwe Participatiewet.