MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Locoburgemeester Ap Reinders

juli 4, 2018

Woensdag 11 juli rond 11 uur bezoekt locoburgemeester Ap Reinders het echtpaar Klaas Johannes en Willy Walst-Venema om het te feliciteren met zijn 60-jarig huwelijksjubileum.........

VIJFHUIZEN - Woensdag 11 juli rond 11 uur bezoekt locoburgemeester Ap Reinders het echtpaar Klaas Johannes en Willy Walst-Venema om het te feliciteren met zijn 60-jarig huwelijksjubileum. Beide echtelieden zijn 82 jaar, komen uit Amsterdam en hebben elkaar leren kennen op het werk in het confectieatelier van ome Piet. De heer Walst was daar perser en mevrouw coupeuse. Vroeger had het echtpaar een winkel in elektrische apparatuur, verlichting en installatiematerialen, die momenteel door de zoon is overgenomen.

mei 10, 2018

Woensdag 16 mei om elf uur bezoekt locoburgemeester Reinders het echtpaar Geerlof-van Hunnik.........

NIEUW-VENNEP - Woensdag 16 mei om elf uur bezoekt locoburgemeester Reinders het echtpaar Geerlof-van Hunnik aan de Vivaldisingel om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.Het echtpaar heeft elkaar leren kennen in het Gereformeerd Jeugdhuis in Amsterdam en zij woonden daar boven de apotheek aan de Haarlemmerdijk. Na Lisse en Haarlem ging het paar in 1968 in Nieuw-Vennep wonen waar het inmiddels vierde kind werd geboren. Mevrouw Geerlof was tot 1990 apothekersassistente, de heer Geerlof was tot aan zijn pensioen in 1996 autovertegenwoordiger bij Ford in Hillegom en Lisse.

januari 13, 2017

Locoburgemeester Ap Reinders bezoekt deze zaterdag het echtpaar Serlie in Nieuw-Vennep om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.....

NIEUW-VENNEP – Locoburgemeester Ap Reinders bezoekt deze zaterdag het echtpaar Serlie in Nieuw-Vennep om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

De in 1926 geboren Willem Serlie en de eveneens in 1926 geboren Catharina Serlie-van der Laan hebben elkaar al in hun jeugd in Leiden leren kennen.

Nadat ze verkering hadden gekregen is het paar in 1950 getrouwd en verhuisde zij later naar Nieuw-Vennep.

Willem Serlie heeft bij het Gemeentelijk Energiebedrijf in Heemstede gewerkt en Catharina werkte als datatypiste.