MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Hoofddorp Centraal

juni 21, 2016

Voor de eerste aanzet bij het project Hoofddorp Centraal is een miljoen euro nodig......

HOOFDDORP - Voor de eerste aanzet bij het project Hoofddorp Centraal is een miljoen euro nodig.

Van dat geld worden twee bruggen in de hoofdroute aangelegd, komt er een fiets- en wandelroute door het Wandelbos en wordt de route langs de Fruittuinen verbeterd.

Verder komt er een goede bewegwijzering, wordt het bos uitgedund en wordt de entree tot het park aantrekkelijker gemaakt.

Door als gemeente nu de eerste stap te zetten wil men het bedrijfsleven stimuleren om ook in dit project te gaan investeren.

mei 21, 2015

De tweede processtap in het project Hoofddorp Centraal is afgerond..........

HOOFDDORP - De tweede processtap in het project Hoofddorp Centraal is afgerond.
In dit project waarin gemeente, bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden gezamenlijk proberen te komen tot een invulling van het gebied tussen het station en het centrum van Hoofddorp zijn de deelnemers het er over eens dat het Hoofddorpse Wandelbos en de Fruittuinen een prachtig stadspark moeten worden, met kleinschalige sport en recreatievoorzieningen.

april 2, 2015

HOOFDDORP - Processtap 2 van Hoofddorp-Centraal krijgt op 9 april een feestelijke en informatieve afronding.......

HOOFDDORP - Processtap 2 van Hoofddorp-Centraal krijgt op 9 april een feestelijke en informatieve afronding met de opening van een speciale expositie over de uitkomsten van het open proces.
Voorafgaand aan de opening vertelt professor doctor Hans Boutellier over de improvisatiemaatschappij en Jazztrio Matthijs Stauttener zal dit verhaal met jazz-improvisaties muzikaal omlijsten.
Het tweede deel van de avond is gereserveerd voor een korte toelichting op het proces en een speeddate van raadsleden en betrok¬kenen van het open proces.