MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Jaap & Max On Air | 00:00 - 02:00
Share |

Content about Henk Kuipers

december 5, 2018

Dinsdag maakte (in)formateur Henk Kuipers bekend dat de kans is groot dat VVD, HAP, CDA en PvdA de wethouders gaan leveren in het nieuwe college van de nieuwe gemeente Haarlemmermeer......

Dinsdag maakte (in)formateur Henk Kuipers bekend dat de kans is groot dat VVD, HAP, CDA en PvdA de wethouders gaan leveren in het nieuwe college van de nieuwe gemeente Haarlemmermeer. Volgens Kuipers ontstaat hiermee een coalitie met een werkbare meerderheid in de nieuwe gemeenteraad. Het CDA is de nieuwkomer in de coalitie, D66 keert niet terug in het college. De combinatie van partijen ligt in lijn met vrijwel alle adviezen die op vrijdag 23 november door de gekozen fracties werden gegeven.

september 7, 2017

De fractie van de VVD heeft afgelopen dinsdag unaniem gekozen voor Jurgen Nobel als nieuwe fractievoorzitter en opvolger van Henk Kuipers.....

HOOFDDORP - De fractie van de VVD heeft afgelopen dinsdag unaniem gekozen voor Jurgen Nobel als nieuwe fractievoorzitter en opvolger van Henk Kuipers.
Intern liet Kuipers al eerder weten dit het juiste moment te vinden om, na 14 jaar fractievoorzitterschap, terug te treden.
Hij wil hiermee ruimte maken voor een nieuwe politieke voorman voor de VVD fractie, mede met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in november 2018.
Jurgen Nobel heeft zodoende ruim de tijd om zich in te werken.
 

juli 9, 2016

De VVD-fractie in de gemeenteraad wil wachten met het zoeken naar een geschikte plek voor een asielzoekerscentrum in Haarlemmermeer totdat blijkt of er daar wel behoefte is aan is........

HOOFDDORP - De VVD-fractie in de gemeenteraad wil wachten met het zoeken naar een geschikte plek voor een asielzoekerscentrum in Haarlemmermeer totdat blijkt of er daar wel behoefte is aan is.

VVD-fractievoorzitter Henk Kuipers vroeg het college afgelopen woensdag met haar zoektocht te wachten totdat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers met een concrete vraag komt.

B en W maakte kort geleden bekend dat de gemeente op zoek wil naar een geschikte plek voor één of misschien zelfs twee asielzoekerscentra in Haarlemmermeer.

januari 29, 2016

VVD-fractievoorzitter Henk Kuipers heeft donderdag de Peter van Groenigen-bokaal ontvangen en is daarmee verkozen tot politicus van het jaar 2015.......

HOOFDDORP – VVD-fractievoorzitter Henk Kuipers heeft donderdag de Peter van Groenigen-bokaal ontvangen en is daarmee verkozen tot politicus van het jaar 2015.

Vier journalisten die de gemeenteraad van Haarlemmermeer volgen maken ieder jaar een lijstje met kandidaten, waarna de griffier van de gemeenteraad hieruit een winnaar kiest.

De tweede plaats was dit jaar voor PvdA-fractievoorzitter Chris Vonk en de derde plaats was voor GroenLinks-raadslid Maaike Ballieux.

april 17, 2014

Haarlemmermeer krijgt een college met 6 wethouders. Dat hebben de nieuwe coalitiepartijen VVD, HAP, D66 en PvdA donderdagmiddag bekendgemaakt......
 

HOOFDDORP - Haarlemmermeer krijgt een college met 6 wethouders. Dat hebben de nieuwe coalitiepartijen VVD, HAP, D66 en PvdA donderdagmiddag bekendgemaakt.

Naast de VVD krijgt ook de HAP, de grote winnaar van de verkiezingen, 2 wethouders in het nieuwe college. Beiden gaan parttime aan de slag, voor 0.8. Namens de VVD worden Adam Elzakalai (Economische Zaken, Ruimtelijke Ordening, Sport en Luchthavenzaken) en Derk Reneman (Financiën, Verkeer en Vervoer en Cultuur) wethouder.

april 2, 2014

De gemeente Haarlemmermeer kan langzaam uitkijken naar een college met een nieuwe politieke samenstelling......

HOOFDDORP – De gemeente Haarlemmermeer kan langzaam uitkijken naar een college met een nieuwe politieke samenstelling.

De VVD bleek na de gemeenteraadsverkiezingen wederom de grootste partij in Haarlemmermeer, zodat VVD-fractievoorzitter Henk Kuipers de formatie mag leiden voor de vorming van een nieuw college.

Volgens de laatste berichten wordt er nu samen met HAP, D66 en PvdA op inhoud onderhandeld.

maart 12, 2014

Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadiot/m 18 maart iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag is Henk Kuipers, de lijsttrekker van de VVD de gast van Stephan Schuurman…..

Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadiot/m 18 maart iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag is Henk Kuipers, de lijsttrekker van de VVD te gast van Stephan Schuurman.

In MeerMagazine Vragenuur kunnen luisteraars vragen stellen aan Haarlemmermeerse politici. Mail naar: studio@meerradio.nl

Morgen is Rinus Beusenberg van SRH de gast van Wim Brik
Heeft u een vraag voor hem, mail die dan naar:
studio@meerradio.nl

november 28, 2013

De leden van VVD Haarlemmermeer hebben op 25 november de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 vastgesteld.....

HAARLEMMERMEER - De leden van VVD Haarlemmermeer hebben op 25 november de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 vastgesteld.
De lijst bevat 21 namen en wordt aangevoerd door huidig fractievoorzitter Henk Kuipers .
Op de tweede plaats staat wethouder Adam Ekzakalai en op drie raadslid Pieter Jan de Baat.
Volgens afdelingsvoorzitter Ellen von Koczian hebben de leden een mooie en evenwichtige lijst vastgesteld.
Deze ploeg gaat de komende maanden hard aan de slag in de campagne voor de verkiezingen op 19 maart 2014.

oktober 1, 2013

Henk Kuipers gaat de politieke kar bij de VVD trekken. Hij staat bovenaan de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De leden hebben tijdens een goed bezochte algemene ledenvergadering unaniem voor hem gekozen.....

HAARLEMMERMEER - Henk Kuipers gaat de politieke kar bij de VVD trekken. Hij staat bovenaan de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De leden hebben tijdens een goed bezochte algemene ledenvergadering unaniem voor hem gekozen. Kuipers zit sinds 2002 in de gemeenteraad. Sinds 2003 neemt hij de rol van fractievoorzitter op zich.