MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerNL | 16:00 - 17:00
Share |

Content about Graan voor Visch - Hoofddorp

april 13, 2018

Donderdagavond rond half 12 is in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch geschoten op een personenauto......

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een schietpartij plaatsgevonden in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch.

Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Hoofddorp. Hij zat in zijn auto toen er werd geschoten. Hij is niet levensgevaarlijk gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Met behulp van de politiehelikopter is naar de dader gezocht, zonder resultaat.

De politie laat weten dat de aanleiding van de schietpartij nog niet bekend is. Het onderzoek wordt voortgezet en getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

februari 26, 2018

Bij een aanrijding op de Graan voor Visch in Hoofddorp is maandagochtend een gewonde gevallen......

Bij een aanrijding op de Graan voor Visch in Hoofddorp is maandagochtend een gewonde gevallen.

De ambulance, politie, brandweer en de traumahelikopter werden gealarmeerd.

De brandweer heeft een van de bestuurders uit de auto moeten knippen. Deze bestuurder is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.
 

november 14, 2017

Bewoners van Graan voor Visch in Hoofddorp hebben zondagavond in hun huis drie inbrekers op heterdaad betrapt......

Bewoners van Graan voor Visch in Hoofddorp hebben zondagavond in hun huis drie inbrekers op heterdaad betrapt.

Het ging om drie mannen die rond 21.00 uur werden gesnapt, waarna ze vluchtten in de richting van de Geniedijk. 

Het trio is nog voortvluchtig. Van de mannen was een summier signalement beschikbaar.

Ze hadden tijdens de inbraak allemaal vermoedelijk een capuchon op. De politie doet onderzoek.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

november 10, 2017

Wethouder Tom Horn was donderdag 9 november 2017 het kader van de Meer voor Elkaar toer in sociaal-cultureel centrum De Nieuwe Silo in Hoofddorp......

Wethouder Tom Horn was donderdag 9 november 2017 het kader van de Meer voor Elkaar toer in sociaal-cultureel centrum De Nieuwe Silo in Hoofddorp.

Met het oog op de Dag van de Mantelzorg schonk hij een aantal mantelzorgers een pluim. Ook deelde hij zogenaamde tintelingen – een soort cadeaubonnen - uit.

Beheerder Tinie Guit van De Nieuwe Silo ontving een pluim voor haar bijdrage aan de Meer voor Elkaar samenleving die het college nastreeft.

oktober 17, 2017

Het Luchtvaart College Schiphol wordt omgedoopt tot Luchtvaart Community Schiphol. De stichting bestond afgelopen week precies tien jaar en koos voor een nieuwe naam om de activiteiten van het platform beter te weerspiegelen......

Het Luchtvaart College Schiphol wordt omgedoopt tot Luchtvaart Community Schiphol. De stichting bestond afgelopen week precies tien jaar en koos voor een nieuwe naam om de activiteiten van het platform beter te weerspiegelen.

Samen met stakeholders uit onderwijs, overheid en bedrijven op Schiphol ontwikkelt de LCS programma’s voor mensen die op de luchthaven werken of die er graag willen werken.

Daarbij wordt extra gelet op mensen met een arbeidshandicap of taalachterstand.

september 30, 2017

Dinsdag 3 oktober houdt de fractie van D66 een inloopspreekuur in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp. Tussen half 8 en half 9 zijn bewoners, ondernemers en andere belangstellenden van harte welkom in P-Punt aan Graan voor Visch 14301......

Dinsdag 3 oktober houdt de fractie van D66 een inloopspreekuur in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp. Tussen half 8 en half 9 zijn bewoners, ondernemers en andere belangstellenden van harte welkom in P-Punt aan Graan voor Visch 14301.

De fractie gaat ter plaatse in gesprek om te horen wat er speelt in deze wijk. Wie vragen, opmerkingen of problemen in de wijk aan de orde wil stellen is deze avond welkom bij de democraten.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 13, 2017

Dinsdagavond 19 september wordt in De Nieuwe Silo in Hoofddorp een informatie-avond georganiseerd over AED, reanimatie en EHBO......

Dinsdagavond 19 september wordt in De Nieuwe Silo in Hoofddorp een informatie-avond georganiseerd over AED, reanimatie en EHBO.

Inleider op deze avond is Bartho van der Meer, die in het dagelijks leven werkt op de ambulance. Al ruim 10 jaar verzorgt hij trainingen en cursussen in de hoop dat mensen beter in staat zijn in voorkomend geval hulp te verlenen.

Tijdens de voorlichtingsavond worden demonstraties gegeven en kan eventueel al worden geoefend op speciale poppen. Bij voldoende aanmeldingen wordt nog dit najaar een cursus gepland.

september 1, 2017

Een fietser is woensdagmiddag licht gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuweweg. De vrouw fietste over de rontonde op de kruising Graan voor Visch/Nieuweweg, toen zij geen voorrang kreeg van een bestuurder van een brommobiel.......

Een fietser is woensdagmiddag licht gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuweweg. De vrouw fietste over de rontonde op de kruising Graan voor Visch/Nieuweweg, toen zij geen voorrang kreeg van een bestuurder van een brommobiel. De vrouw kwam hierbij ten val.

Medeweggebruikers boden hulp aan het slachtoffer. Er werd zelfs een stoel gehaald zodat de vrouw in afwachting van de ambulance even kon zitten.
Na behandeling in de ambulance bleek het niet nodig haar naar het ziekenhuis te brengen.

Bron: 112meerlanden.nl.
 

augustus 23, 2017

Zaterdag 26 augustus is er weer een kofferbakverkoop op het parkeerterrein van het P-Punt in Hoofddorp.......

HOOFDDORP - Zaterdag 26 augustus is er weer een kofferbakverkoop op het parkeerterrein van het P-Punt in Hoofddorp.

Het grote parkeerterrein bij het P-Punt staat dan helemaal vol met openstaande auto’s, van waaruit allerhande spullen van eigenaar zullen gaan verwisselen.

Van 11.00 tot 15.00 uur kan geslenterd worden langs de vele aan te bieden waren, terwijl in het P-punt de koffie klaar staat.

Het P-Punt is gelegen in Graan voor Visch 14301 te Hoofddorp.
 

juli 26, 2017

Aanstaande zaterdag zal er tussen11.00 en 15.00 uur een kofferbakverkoop plaatsvinden bij het P-Punt in Hoofddorp......

HOOFDDORP – Aanstaande zaterdag zal er een kofferbakverkoop plaatsvinden bij het P-Punt in Hoofddorp.

Van 11.00 tot 15.00 uur staat het parkeerterrein van het P-Punt dan weer vol met openstaande auto’s waaruit allerhande spullen van eigenaar kunnen wisselen.

Naast lekker koopjesjagen langs de uitgestalde waar kunnen de bezoekers aan dit evenement hier ook terecht voor een gratis kopje koffie.

Het P-Punt is gelegen in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp.

juni 27, 2017

De lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 4 juli een fractiespreekuur in Hoofddorp.....

HOOFDDORP – De lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 4 juli een fractiespreekuur in Hoofddorp.

Raadsleden Abdul Salhi en Chris Groothand zijn van 19.00 tot 20.00 uur in het P-Punt in Graan voor Visch aanwezig om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan.

Iedereen is welkom om hun zorgen en ideeën met de aanwezige fractieleden van de HAP te delen of met hen te komen kennismaken onder het genot van een kopje koffie.
 

juni 17, 2017

Zaterdag 24 juni is er weer een kofferbakverkoop op het parkeerterrein van het P-Punt in Hoofddorp....

HOOFDDORP - Zaterdag 24 juni is er weer een kofferbakverkoop op het parkeerterrein van het P-Punt in Hoofddorp.

Dit parkeerterrein in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch staat dan vol met openstaande auto’s, van waaruit allerhande spullen van eigenaar zullen gaan verwisselen.

Van 11.00 tot 15.00 uur zijn de bezoekers welkom om komen slenteren langs de vele kofferbakken, terwijl bij het P-punt de koffie klaar staat.
 

mei 26, 2017

Een 58-jarige inwoner van Hoofddorp is dinsdagmiddag aangehouden in zijn woning aan Graan voor Visch. In zijn huis werden vuurwapens, luchtdrukwapens, onklaar gemaakte wapens en munitie gevonden. Ook vond de politie twee grote zakken vol hennep.....
 

Een 58-jarige inwoner van Hoofddorp is dinsdagmiddag aangehouden in zijn woning aan Graan voor Visch. In zijn huis werden vuurwapens, luchtdrukwapens, onklaar gemaakte wapens en munitie gevonden.

Ook vond de politie twee grote zakken vol hennep.

De politie was getipt dat de man mogelijk in het bezit was van een wapen. Het daaropvolgend onderzoek leverde evenwel aanzienlijk meer op.

De verdachte zit vast. De wapens en hennep zijn in beslag genomen. De politie stelt een forensisch onderzoek in naar de wapens.

april 25, 2017

Aanstaande zaterdag zal wederom een kofferbakverkoop plaatsvinden op de parkeerplaats van het P-Punt in Hoofddorp........

HOOFDDORP – Aanstaande zaterdag zal wederom een kofferbakverkoop plaatsvinden op de parkeerplaats van het P-Punt in Hoofddorp.

Het grote parkeerterrein staat zaterdag helemaal vol met auto’s, van waaruit allerhande spullen van eigenaar zullen wisselen.

Bezoekers zijn op 29 april van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom om langs te komen bij deze 29ste editie van de kofferbakverkoop in Graan voor Visch.
 

april 4, 2017

De fietsster die zondagavond in Hoofddorp ernstig gewond raakte bij een aanrijding met andere fietser, is overleden......

HOOFDDORP – De fietsster die zondagavond in Hoofddorp ernstig gewond raakte bij een aanrijding met andere fietser, is overleden.

De 64-jarige vrouw, die op een elektrische fiets reed, botste frontaal op een 27-jarige fietser en kwam daarbij hard ten val.

De vrouw bleek hierbij ernstig hoofdletsel te hebben opgelopen.

Zij is daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar zij later aan haar verwondingen is overleden.

De Hoofddorper die op de andere fiets zat is na het ongeluk aangehouden en door de politie verhoord.

oktober 18, 2016

De politie heeft afgelopen maandag een scooterdief in Hoofddorp opgepakt. Na een wilde achtervolging, kon de politie de verdachte in Graan voor Visch klemrijden......

HOOFDDORP - De politie heeft afgelopen maandag een scooterdief in Hoofddorp opgepakt.

Na een wilde achtervolging, kon de politie de verdachte in Graan voor Visch klemrijden.

De man rende weg en probeerde via een sloot aan de agenten te ontkomen.

Nadat hij aan de overkant van de sloot uit het water was geklommen, probeerde de man zich nog in de bosjes te verstoppen, maar werd hij al snel door de politieagenten gevonden.

De drijfnatte verdachte is hierna aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

september 13, 2016

Een automobilist heeft maandagochtend flinke schade gemaakt aan drie voertuigen bij het uitparkeren op Graan voor Visch......

HOOFDDORP – Een automobilist heeft maandagochtend flinke schade gemaakt aan drie voertuigen bij het uitparkeren op Graan voor Visch.

De automobilist draaide vanuit een parkeerplaats zonder te kijken en botste tegen een bestelwagen die langsreed.

De bestelwagen kwam door de botsing tegen een andere geparkeerde wagen aan.

De drie wagens liepen bij de botsing flinke schade op, de bestuurders kwamen met de schrik vrij.
 

september 8, 2016

De brandweer moest dinsdagavond voor een brand naar Graan voor Visch........

HOOFDDORP - De brandweer moest dinsdagavond voor een brand naar Graan voor Visch. Al snel bleek dat een vergeten broodje in de oven voor een flinke rookontwikkeling zorgde. Gelukkig was van brand verder geen sprake. De brandweer heeft de woning voor de bewoners geventileerd.

Bron: HCnieuws.nl

juli 2, 2016

In een woning in Hoofddorp was donderdagavond een keukenbrand ontstaan......

HOOFDDORP - In een woning in Hoofddorp was donderdagavond een keukenbrand ontstaan.

In de keuken van een woning in de wijk Graan voor Visch had korte tijd een brand gewoed, maar de bewoners hadden de brand snel onder controle.

De ondertussen toegesnelde brandweer heeft hierna de keuken gecontroleerd en de vol rook staande woning geventileerd.

Bij de brand raakte niemand gewond.
 

juni 21, 2016

Zaterdag 25 juni zal bij P-Punt in Hoofddorp weer een kofferbakverkoop plaatsvinden......

HOOFDDORP - Zaterdag 25 juni zal bij P-Punt in Hoofddorp weer een kofferbakverkoop plaatsvinden.

Dit laagdrempelige koop- verkoopevenement is van 12.00 tot 16.00 uur op het parkeerterrein van het P-Punt in Graan voor Visch.

Het grote parkeerterrein staat zaterdag vol met openstaande auto’s, van waaruit allerhande spullen voor leuke prijzen van eigenaar kunnen gaan wisselen.

De toegang tot dit kofferbakevenement is gratis.
 

mei 24, 2016

Zaterdag zal bij het P-Punt in Hoofddorp de jaarlijkse kofferbakverkoop plaatsvinden......

HOOFDDORP - Zaterdag zal bij het P-Punt in Hoofddorp de jaarlijkse kofferbakverkoop plaatsvinden.

Deze kofferbakverkoop gaat om 12.00 uur van start op het parkeerterrein van het P-Punt in Graan voor Visch.

Het grote parkeerterrein staat op 28 mei tot 16.00 uur dan vol met openstaande auto’s, van waaruit allerhande spullen voor lage bedragen van eigenaar kunnen wisselen.
 

januari 2, 2016

Op Nieuwjaarsmorgen is een auto uitgebrand in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp. Bewoners hoorden een harde knal en zagen vlammen uit een geparkeerde auto komen......

HOOFDDORP – Op Nieuwjaarsmorgen is een auto uitgebrand in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp.

Bewoners hoorden een harde knal en zagen vlammen uit een geparkeerde auto komen.

Ook zagen zij hoe twee jongens zich uit de voeten maakten.

De geparkeerde wagen stond tegen een garage aan, maar werd door de brandweer naar voren geduwd om schade aan de garagebox en de daarin staande auto te beperken.

De uitgebrande auto bleek na de bluswerkzaamheden total loss te zijn.

augustus 28, 2015

Wethouder Marjolein Steffens-van de Water opent op donderdag 3 september de expositie “Fien is……” van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland......

HOOFDDORP - Wethouder Marjolein Steffens-van de Water opent op donderdag 3 september de expositie “Fien is……” van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland.

Deze expositie zal plaatsvinden in het P-Punt in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp.

Om zoveel mogelijk inwoners van Haarlemmermeer met deze tentoonstelling te kunnen bereiken, zal de expositie in het komende seizoen steeds op een andere locatie van de Stichting Maatvast worden opgesteld.

juni 23, 2015

Zaterdagmiddag zijn in Hoofddorp drie jongens aangehouden, nadat ze bij een supermarkt in de Graan voor Visch sigaretten hadden gestolen.....

HOOFDDORP - Zaterdagmiddag zijn in Hoofddorp drie jongens aangehouden, nadat ze bij een supermarkt in de Graan voor Visch sigaretten hadden gestolen.

Toen een medewerkster hen bij het stelen hierop aansprak gaf één van hen haar een duw in het gezicht.

De opgeroepen politie kon één jongen in de winkel aanhouden, terwijl de andere jongens hierna snel gearresteerd werden in een woning op de Opaallaan waar de buit werd teruggevonden.

De jongens zijn 17 en 19 jaar oud en komen uit Rotterdam, Ermelo en Almere.