MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

oktober 4, 2018

Woensdag 3 oktober onthulden kinderburgemeester Nikki Koot en wethouder Bob Graal van Haarlemmerliede en Spaarnwoude in Halfweg een hondenpoepbak.........

Woensdag 3 oktober onthulden kinderburgemeester Nikki Koot en wethouder Bob Graal van Haarlemmerliede en Spaarnwoude in Halfweg een hondenpoepbak en daarna een bordje in het speelparkje aan Dillenburg. Hondenbezitters konden al gratis poepzakjes afhalen op verschillende punten. Nu komen er in de wijken speciale bakken zodat het makkelijker wordt voor hondenbezitters om deze poepzakjes weg te gooien. Volgens kinderburgemeester Nikki moeten kinderen schoon en veilig kunnen spelen en samen met de wethouder heeft zij dit probleem aangepakt.

september 27, 2018

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude benutte afgelopen zaterdag de Burendag om voor haar inwoners een informatiebeurs over Haarlemmermeer te organiseren vanwege de fusie....

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude benutte afgelopen zaterdag de Burendag om voor haar inwoners een informatiebeurs over Haarlemmermeer te organiseren vanwege de fusie. Deze activiteit kreeg een extra feestelijke tintje vanwege het 155-jarig jubileum van de gemeente en de uitreiking van twee Penningen van Verdienste. In het Dorpscentrum van Spaarndam mocht kinderburgemeester Nikki Koot samen met burgemeesters Heiliegers en Hoes een twee meter lange verjaardagstaart aansnijden.

juli 11, 2018

De laatste stap in de besluitvorming over de samenvoeging van gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en gemeente Haarlemmermeer is genomen........

De laatste stap in de besluitvorming over de samenvoeging van gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en gemeente Haarlemmermeer is genomen. De Eerste Kamer stemde afgelopen dinsdag voor de fusie van de twee gemeenten. De Kamer heeft het wetsvoorstel daarvoor ongewijzigd en met ruime meerderheid vastgesteld. De voorbereidingen voor de samenvoeging zijn in volle gang. Zaterdag 22 september 2018 is er een informatiemarkt in Spaarndam voor inwoners van Haarlemmerliede en Spaarnwoude over de fusie.

mei 4, 2018

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, zijn het raadhuis en de servicecentra van de gemeente Haarlemmermeer en het gemeentehuis van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude gesloten.....

HAARLEMMERMEER/HAARLEMMERLIEDE EN SPAARNWOUDE - Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, zijn het raadhuis en de servicecentra van de gemeente Haarlemmermeer en het gemeentehuis van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude gesloten.
Bewoners kunnen die dag dus niet bij de gemeentelijke loketten terecht en de gemeenten zijn ook niet telefonisch bereikbaar.

Vrijdag 11 mei is de dienstverlening als normaal.
 

februari 15, 2018

Burgemeester Pieter Heiliegers van Haarlemmerliede en Spaarnwoude is vanaf 1 maart 2018 waarnemend burgemeester van de gemeente Uithoorn.....

UITHOORN - Burgemeester Pieter Heiliegers is vanaf 1 maart 2018 waarnemend burgemeester van de gemeente Uithoorn. Hij gaat het waarnemerschap vervullen naast zijn huidige functie als burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

De benoeming is gebeurd in goed overleg met de gemeenteraden van Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De beide gemeenten zullen naar verwachting per 1 januari 2019 samengaan.

De benoeming geldt tot de nieuwe burgemeester van Uithoorn is benoemd.
 

juli 26, 2017

Als op 1 januari 2018 de medewerkers van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude aan de slag gaan in Haarlemmermeer, blijft het gemeentehuis in Halfweg gewoon geopend..........

HALFWEG - Als op 1 januari 2018 de medewerkers van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude aan de slag gaan in Haarlemmermeer, blijft het gemeentehuis in Halfweg gewoon geopend. Burgemeester en wethouders blijven daar nog een jaar aan het werk en ook de gemeenteraad en verschillende commissies vergaderen in 2018 nog aan de Haarlemmerstraatweg. Het gemeentehuis blijft in gebruik als servicecentrum. Dat betekent dat mensen uit Haarlemmerliede en Spaarnwoude, maar ook inwoners uit Zwanenburg en omgeving en de rest van Haarlemmermeer hier terecht kunnen voor alle burgerzakenproducten.

februari 25, 2016

Haarlemmermeer is kandidaat om te fuseren met Haarlemmerliede en Spaarnwoude....

HOOFDDORP - Haarlemmermeer is volgens B&W de beste kandidaat om te fuseren met buurgemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Haarlemmermeer is naast Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal en Velsen één van de vijf kandidaten om de fusie met Haarlemmerliede en Spaarnwoude aan te gaan.
Burgemeester Weterings bezocht vorige week samen met de wethouders Reinders en Nederstigt het gemeentehuis van de buurgemeente. Volgens Weterings hebben de gemeenten historisch veel gemeen, zoals het thema water en zou de groene buffergemeente heel goed aansluiten bij Haarlemmermeer.