MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Beukenhorst West

mei 5, 2018

Bij de informatiebijeenkomst over Hydepark in Beukenhorst-West in Hoofddorp waren er voor inwoners met een beperking te weinig parkeerplaatsen. Daardoor moesten sommigen onverrichter zake naar huis gaan........

Bij de informatiebijeenkomst over Hydepark in Beukenhorst-West in Hoofddorp waren er voor inwoners met een beperking te weinig parkeerplaatsen. Daardoor moesten sommigen onverrichter zake naar huis gaan.

PvdA-raadslid Fineke Eveleens stelde er vragen over. De bijeenkomst over de plannen om van het bedrijvengebied Beukenhorst-West een woonwijk te maken met 3.000 woningen zou in de gymzaal aan de Prins Hendriklaan worden gehouden, maar werd verplaatst naar een kantoorgebouw in Beukenhorst zelf.

mei 22, 2014

Het is zeer de vraag of de Raad van State het bestemmingsplan in stand laat voor de omvorming van kantorengebied Beukenhorst West........

HOOFDDORP - Het is zeer de vraag of de Raad van State het bestemmingsplan in stand laat voor de omvorming van kantorengebied Beukenhorst West.
Vorige week behandelde de Raad de bezwaren van bewoners van de Piratenwijk en de Oranje Nassaubuurt.
De gemeente wil met het bestemmingsplan Hoofddorp Centrum een einde maken aan de kantorenleegstand in Beukenhorst West.
Maar dit plan is volgens de bezwaarmakers veel te globaal en er is geen onderzoek gedaan naar de milieueffecten van zulke nieuwe ontwikkelingen.