MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about 112 Meerlanden

juli 16, 2018

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.....

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.

Ondanks de harde klap raakte niemand ernstig gewond. Wel zijn enkele inzittenden gecontroleerd door ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De schade was aanzienlijk. Door het ongeval was de N201 in de richting van Hoofddorp afgesloten.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De passagier van de taxi is overgenomen door een collega.

juli 14, 2018

Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat..........

HOOFDDORP – Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat. Ter plaatse trof de brandweer vlak bij een voetbalveldje een brandende hooibaal aan. De tankautospuit kon de locatie moeilijk bereiken. Twee leden van de brandweer begonnen met het uit elkaar "plukken" van de hooibaal, terwijl  andere spuitgasten keken hoe ze de tankautospuit dichtbij konden zetten. Door het "plukken" van de gloeiende grasplukken ontvlamde de hooibaal weer.

juli 13, 2018

Woensdagavond is het restaurant Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan in Hoofddorp enige tijd ontruimd geweest vanwege een brand.....

HOOFDDORP - Woensdagavond is het restaurant Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan enige tijd ontruimd geweest vanwege een brand. De brand woedde tegen de gevel, ter hoogte van de eerste verdieping.
De brandweer slaagde erin de brand snel te blussen.

Meerdere mensen zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Eén persoon is, na controle ter plaatse, overgebracht naar een ziekenhuis.

De brand is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door een brandende sigaret.
 

juli 12, 2018

In de nacht van woensdag op donderdag werd omstreeks half 2 een brand gemeld in een horecabedrijf aan de Paviljoenlaan in het Haarlemmermeerse Bos.....

HOOFDDORP - In de nacht van woensdag op donderdag werd omstreeks half 2 een brand gemeld in een horecabedrijf aan de Paviljoenlaan in het Haarlemmermeerse Bos. In het pand was tot eind vorig jaar restaurant Vork en Mes gevestigd.

De brandweer schaalde de brand aanvankelijk op naar een grote brand. Achteraf bleken de extra voertuigen voor de waterwinning niet nodig en kon het vuur met de aanwezige tankautospuiten worden geblust.

De brand woedde binnen op de 1e etage van het pand.

juli 9, 2018

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar........

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar.

De taxi kwam vanaf het hotel en draaide de weg op.

Daarbij zag de taxichauffeur de naderende personenwagen over het hoofd. Niemand raakte gewond, maar de materiële schade was aanzienlijk.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
 

juli 6, 2018

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag......

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag.

Een andere auto kon op de Lisserweg ternauwernood stoppen om een aanrijding te vermijden.

Het slachtoffer is door brandweermannen uit de sloot gehaald en in de ambulance nagekeken. Ook een traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland.

juli 5, 2018

Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg wederom overvallen.....

ZWANENBURG - Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan wederom overvallen.

Drie overvallers drongen rond half 12 de winkel binnen; de eigenaar wist het drietal echter met een hockeystick de winkel uit te werken.
De daders zouden op een zwarte scooter zijn gevlucht in de richting van Halfweg.

In de nacht van maandag op dinsdag werd al een vergeefse poging gedaan om in te breken. En in december werd de winkel ook al overvallen; hierbij bedreigden de daders de twee verkoopsters met een mes en maakten enkele dure jassen buit.
 

juli 2, 2018

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt......

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt.

Door de klap belandde de auto tegen een bewegwijzeringspaal. De brandweer heeft de deur met zwaar gereedschap moeten openen om de bestuurster te bevrijden.

Na eerste hulp in de ambulance moest ze naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Hoofdweg in de richting van Nieuw-Vennep was enige tijd afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.
 

juni 29, 2018

Een scooterrijder is donderdagavond in Hoofddorp gewond geraakt bij een ongeluk op de ventweg van de Kruisweg nabij Hotel De Beurs.......

Een scooterrijder is donderdagavond in Hoofddorp gewond geraakt bij een ongeluk op de ventweg van de Kruisweg nabij Hotel De Beurs.

De scooterrijder zag niet dat de automobilist voor hem moest remmen voor een andere auto en botste hard achterop de auto.

Door de klap sneuvelde het achterraam van de auto. De scooterbestuurder werd in afwachting van de ambulance opgevangen op het terras van een bar.

Na eerste hulp in de ambulance werd de bestuurder van de scooter voor verdere zorg naar het ziekenhuis gebracht.
 

juni 26, 2018

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd......

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd.

De controle richtte zich onder meer op het aanpakken van overlast van snor- en bromfietsen in het centrum van Hoofddorp.

Er werden 57 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 26 aan eigenaren van brom- snorfietsen die te snel waren.

juni 26, 2018

Een vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de A44 bij Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Een vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de A44. Rond kwart voor tien wilde zij vanaf de A4 de toerit van de A44 oprijden, toen zij van het talud reed.

De vrouw is voor behandeling aan haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de auto zat ook een hond. Agenten hebben zorggedragen voor het huisdier.

Het is niet bekend waardoor de vrouw van het talud reed; de politie heeft haar nog geen verklaring kunnen afnemen.
 

juni 24, 2018

De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp......

HOOFDDORP - De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp.

Buren zagen rook uit de woning komen en alarmeerde de hulpdiensten.

Brandweer, politie, ambulance en traumateam werden opgeroepen om te assisteren.

Bij binnentreden van de woning bleek al snel dat hulp niet meer mocht baten. Ook de brand was al uit.

Volgens de politie gaat het vermoedelijk om de bewoner van het huis. De familie is op de hoogte gebracht.

juni 20, 2018

Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden.........

NIEUW-VENNEP - Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden. De bestuurder was doorgereden na een aanrijding en vertoonde zeer gevaarlijk rijgedrag. Hij bleek hevig onder invloed te zijn van drugs en is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis.

juni 18, 2018

Bij een aanrijding op de N196 ter hoogte van de Fokkerweg is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken......

Bij een aanrijding op de N196 ter hoogte van de Fokkerweg is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken.

In eerste instantie leek de ernst van de aanrijding mee te vallen en stond men op de Fokkerweg de schadeformulieren in te vullen, toen één van de betrokken weggebruikers alsnog klachten kreeg.

Het ging om een vrouw die alsnog in de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd voor nader onderzoek.

juni 16, 2018

Op de A5 ter hoogte van de Hoofdweg bij Lijnden is vrijdagochtend een auto gecrasht en onder aan het talud beland......

Op de A5 ter hoogte van de Hoofdweg bij Lijnden is vrijdagochtend een auto gecrasht en onder aan het talud beland.

De automobilist uit Hoofddorp raakte daarbij bekneld en het kostte de brandweer meer dan een uur om hem te bevrijden.

De man is met ernstig letsel aan zijn hoofd en benen naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk is de auto van de weg geraakt en met hoge snelheid tegen een matrixbord geklapt, waarna hij aan de andere kant van de vangrail, net voor de sloot, tot stilstand kwam.

juni 16, 2018

Een automobiliste is vrijdagochtend ter hoogte van Zwaanshoek met haar auto in een sloot naast de N205 Drie Merenweg terechtgekomen.......

Een automobiliste is vrijdagochtend ter hoogte van Zwaanshoek met haar auto in een sloot naast de N205 Drie Merenweg terechtgekomen.

De vrouw reed vanuit Nieuw-Vennep in de richting van Hoofddorp.

Bij de Nieuwe Bennebroekerweg raakte ze de macht over het stuur kwijt, reed door de middenberm en in tegengestelde verkeersrichting over de andere rijbaan, om uiteindelijk in de sloot tot stilstand te komen.

juni 16, 2018

Op de rotonde van de Operaweg ter hoogte van de Laan van Norma in Nieuw-Vennep is een automobiliste donderdagmiddag tegen een lantaarnpaal gebotst......

Op de rotonde van de Operaweg ter hoogte van de Laan van Norma in Nieuw-Vennep is een automobiliste donderdagmiddag tegen een lantaarnpaal gebotst.

Zowel de auto als de straatlantaarn liepen daarbij aanzienlijke schade op.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij, maar zijn voor de zekerheid wel gecontroleerd in de ambulance. Een jongetje kreeg voor de schrik een troostbeertje.

De auto van de vrouw is door de bergingsdienst afgevoerd.
 

juni 13, 2018

Woensdagochtend rond 5.15 uur brak bij een bedrijfspand aan de Sloterweg in Badhoevedorp brand uit........

Woensdagochtend rond 5.15 uur brak bij een bedrijfspand aan de Sloterweg in Badhoevedorp brand uit.

Een stapel banden die tegen het pand stond was in brand gevlogen, waarna het vuur oversloeg naar het bedrijfspand.

Het terrein bij het pand werd door de politie en marechaussee afgezet. De brandweer rukte met spoed uit, maar kon niet voorkomen dat het pand forse schade opliep.

De politie sluit brandstichting niet uit en roept getuigen op zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.
 

juni 9, 2018

Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kruisweg in Hoofddorp bij de stoplichten van het kruispunt met de Paxlaan.......

Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kruisweg in Hoofddorp bij de stoplichten van het kruispunt met de Paxlaan.

Een automobiliste reed achter op de auto van haar voorganger.

Een politieagent in vrije tijd bood hulp aan de bestuurder van de voorste wagen.

Na een uitgebreide controle in de opgeroepen ambulance bleek dat de verwondingen niet zodanig waren dat een bezoek aan het ziekenhuis nodig was.

Omdat er vermoedelijk nog een derde auto bij het ongeval betrokken was, doet de politie nader onderzoek.
 

juni 8, 2018

Een automobiliste is donderdagmiddag in Hoofddorp met haar auto tussen de afvalcontainers aan de Marga Klompésingel terechtgekomen. Ze trapte op het gaspedaal terwijl ze eigenlijk wilde remmen......

Een automobiliste is donderdagmiddag in Hoofddorp met haar auto tussen de afvalcontainers aan de Marga Klompésingel terechtgekomen.

Ze trapte op het gaspedaal terwijl ze eigenlijk wilde remmen.

Brandweer, politie en ambulance kwamen, omdat gevreesd werd dat de vrouw bekneld zat.

Uiteindelijk bleek alleen de auto tussen de containers klem te zitten.

Nadat die door de brandweer achteruit geduwd was kon de bestuurster zich uit haar auto bevrijden.
Bij controle in de ambulance bleek de vrouw ongedeerd.

juni 7, 2018

Bij een botsing tussen twee personenwagens is woensdagmiddag op de kruising Hoofddorpdreef met de afrit van de A4 een man gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een botsing tussen twee personenwagens is woensdagmiddag op de kruising Hoofddorpdreef met de afrit van de A4 een man gewond geraakt. Het slachtoffer is na de nodige eerste zorg in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Door het ongeval en de afhandeling ervan is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, wat voor veel vertraging heeft gezorgd.

juni 7, 2018

Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

De motorrijder is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Ten tijde van de afhandeling van het ongeval was 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer, maar dat leverde op dit tijdstip niet al te veel oponthoud op.
 

juni 6, 2018

Bij een aanrijding op de N201 richting Rijsenhout is dinsdagochtend een automobiliste gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een aanrijding op de N201 richting Rijsenhout is dinsdagochtend een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afrit naar de A4.
Het slachtoffer botste op haar voorganger. Zij raakte hierbij gewond; haar wagen liep flinke schade op. De bestuurder van het andere voertuig bleef ongedeerd.

Door het ongeval ondervond het verkeer enige hinder omdat van de drie
rijstroken er twee gesloten waren vanwege de afhandeling.
 

juni 5, 2018

Een auto is dinsdagmiddag in een sloot langs de A5 bij Lijnden beland.....

HOOFDDORP - Een auto is dinsdagmiddag in een sloot langs de A5 bij Lijnden beland. Het ongeluk gebeurde rond een uur of 1 tussen knooppunt Raasdorp en de A4.

De personenauto kwam van de A9 toen het op de A5 door een invoegende vrachtwagen werd aangetikt. De auto belandde hierdoor in de berm en gleed het water in.

De bestuurder werd door een passerende brandweerman uit het water geholpen. De man is in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het voertuig wordt door een berger uit de sloot getakeld.