MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Welkom bij MeerRadio & MeerTelevisie

Welkom bij MeerRadio & MeerTelevisie

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

De medewerkers van MeerRadio en MeerTelevisie zijn allemaal professionals die je graag op weg helpen in hun vakgebied. Van journalist tot cameraman, van voice-overs en marketeers tot secretaresses. Deze gepassioneerde groep vakmensen maken onze uitzendingen vanuit het centrum van Haarlemmermeer mogelijk. Dat is ‘Meer Nieuws, Meer Muziek’ van MeerRadio en MeerTelevisie. Nieuwsgierig hoe het is om met onze radio- en TV teams in de moderne radio en televisie studio’s aan de slag te gaan? Bekijk dan snel even onze vacatures en reageer.

Een paar foto's van onze nieuwe TV studio:

Het decor van de nieuwe televisie studio Het decor van de nieuwe televisie studio