MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

VACATURE: RADIOMAKER

De uitzendstudio (foto: MeerRadio)

MeerRadio is een vrijwilligersorganisatie. Samen met vele vrijwilligers bieden wij door middel van diverse radio programma’s nieuws, cultuur en entertainment aan de luisteraars van de gemeente Haarlemmermeer en daarbuiten via internet. We zijn op zoek naar nieuwsgierige, doelbewuste, objectieve en positieve medewerkers. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

VACATURE: RADIOMAKER

Werken met muziek die je kan bespreken, interviews maken met interessante mensen of ben je geïnteresseerd in techniek? Bij Meer Radio staan de deuren altijd open voor nieuw talent.

Presentatoren, producenten en technici kunnen bij MeerRadio de eerste stap van een mooie carrière maken.

Ervaring is mooi meegenomen. Als omroep zorgen wij met regelmaat voor workshops gegeven door mensen uit de regionale en landelijke media. We geven je de mogelijkheid om te leren in de praktijk. Dit begint uiteraard met steun van collega’s waarna we je helpen zelfstandig of in een team verder te werk te gaan.

Wat bieden wij
Bij MeerRadio krijg je de kans om kostbare ervaring op te doen, en het is er ook best gezellig! Daarnaast doet MeerRadio steeds meer aan scholing van vrijwilligers. Bij Meer Radio hebben in de loop der jaren veel mensen het vak geleerd.

Sta of zit je te popelen om bij de radio te gaan werken?
Mail dan direct naar programmaleider Ton van Draanen: tonvandraanen@meerradio.nl o.v.v. radiomaker en beschrijf waarom en op welke manier jij een aanwinst bent voor de streekomroep van Haarlemmermeer. Tot snel!