MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Nieuwe editie MeerRadio en MeerTelevisie krant

Nieuwe editie MeerRadio en MeerTelevisie krant

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

Hierin leer je onze programma’s en vrijwilligers nog beter kennen. In de nieuwe krant staan onder meer interviews met onze recruiter Petty Janse, die zich bezighoudt met de invulling van onze vacatures. We geven je een kijkje achter de schermen van onze onlangs opgeleverde televisiestudio die van alle professionele gemakken is voorzien, en geven twee uitgebreide sfeerimpressies van de radioprogramma’s MeerWakker en Meer In De Middag.

Een extra goede reden om begin April de nieuwe MeerRadio & MeerTelevisie krant van de mat te pakken is onze nieuwe prijsvraag waarmee je kans maakt op mooie prijzen!
Als redactie zijn wij benieuwd naar wat er leeft onder onze kijkers en luisteraars. Wat is bijvoorbeeld jouw lievelingsprogramma, of ben je een groot fan van Paul Bruines? Stuur even een mail naar marketing@meerradio.nl: wie weet kom jij met een interview in de nieuwe editie!